Barnehagehund og stallfest…

Torsdag ca litt ut på dagen pakket jeg og Rex tingene og tangene våre for ett aldri så lite pysjamasbesøk til Kristine og Aiko. Jeg er en liten surrebukk, men vi rakk akkurat første buss, 2. buss kom ganske kort tid etter 1. hadde kommet frem og 3. bussen kjørte pent inn på plass bak 2.bussen i det vi gikk av buss #2

Fredag skulle det være stallfest, Kristine var (selvfølgelig?) i arrangementskomitéen så pysjamasfesten begynte med handletur hit og dit. Jeg fikk til og med oppleve norges første hööks- butikk, sett den i mang en katalog så på tide jeg fikk ta den i nærmere øyesynd. En stor og åpen butikk, men litt sånn passelig rotete og uoversiktlig også. he he. Etter hestebutikk ble det mat og pynt innkjøp, før vi returnerte til stallen for litt rydding, kosting og vasking før den store festen. Fikk også hilst på Eldanne, kaldblodshoppa som jentene på stallen har ett redningsprosjekt på. Meget pen og trivelig hest, håper hun finner seg ett godt hjem snart. Mer om henne kan du finn her: dyrenett.no/no/s/an/vis.asp

Etter at stallarbeid var unnagjort tilbrakte vi kvelden inne i Kristines koselige hus med Burritos på menyen (Kristine har lært seg nye triks), prat, fjas og litt krim på tv. Veldig trivelig:)

Fredag begynte med utslipp av hester, burritos til frokost og enda mer fiksing i stallen. Det kom også en liten barnehage på besøk, så Rex fikk testet sine evner som barnehund. Overraskende nok (eller ikke…) gikk det fullstendig smertefritt. Når han fikk små barn som skulle klappe han på alle kanter med små stikkende hender ble han litt stresset, men når det bare var 2-3 barn gikk det helt fint. Eneste er at han vil snuse på alt som er nytt og det syntes noen av barna at var litt skummelt og da hylte de litt og da syntes Rex det var skummelt. Det gikk som sagt for det meste bare bra og Rex fikk seg en ny fan eller tre.

Litt utpå dagen forsvant barnehagen og i øsende regn ble det inntak av hester som skulle tørke litt før man byttet dekken og satte de ut igjen (de skulle stå ute utover natta så greit med nye dekken i regnværet), så var det på tide å sette ut bord, pynte, vaske over det siste, være med på lydsjekk før hundene fikk tur og vi 2-beinte etterhvert kunne finne oss litt mat, dusje og pynte oss for den store festen. Pyntingen bestod i sminke og tidenes tjukkeste ullgenser med hester på (mammas fantastiske arbeid) før vi vandret ut i stallen og tok i mot de første folkene. Det tok ikke lange tiden før folk strømmet til, pratet gikk og stemningen var god hele kvelden. Rundt halv ti kom kveldens artist, Hawk Christensen (www.hawkchristensen.com/) og hevet stemningen enda ett par hakk. En morsom og livat kveld (iallefall for oss som beveget oss ut på dansegulvet) som ble rundet av med rydding, nedrigg, inntak av hester og kveldsfôring før hundene fikk tisse litt og vi alle kunne finne senga etter en flott kveld.

I dag har man bare sløvet og transportert seg selv hjem.

Kokken Kristine kutter grønnsaker og pakker tortillas (fotografen holdt seg til steking av kjøtt)

Rex med sine nye venner

Stemningsskapende og flink artist: Hawk Christensen

Koselig stemning i stallen:)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s