Ekspedisjon villmark…?

I dag våknet vi til at det snødde. Hurra!

Riktignok var det bare noen små, lette krystaller men snø er snø Vi tar det vi får når forholdene er sparsommelige.

Siden veiene var så glatte i går fant jeg ut at vi i dag skulle dra på ekspedisjon ut i «villmarka», eller rettere sagt krysset vi fossen vi pleier å gå langs med som nå har blitt bekk igjen. Dette gikk veldig fint. Rex ventet pent på andre siden til han fikk beskjed om å komme etter meg. Han vurderte mulighetene sine og etter nøye kalklulering kom han over på min side i løpet av to små sprang. Han begynner å bli god på dette med terreng nå. Og bedre ble han nok av dagens tur. Vi klatret først opp en fjellskrent, så fulgte vi ryggen bortover før vi slapp oss litt ned igjen i skogen. Her fant vi en gammel vei vi fulgte ett stykke oppover og tilbake igjen før jeg fant en «fjell»topp jeg mått bestige.

Denne bestigningen gikk nesten smertefritt, Rex var bare litt for overivrig til tider så vi hadde noen litt unødvendige diskusjoner underveis om hvem som egentlig skulle bestemme rute og tempo. Jeg vant (fordelen av å veie ca 3 ganger så mye som bikkja + ha han festet i bånd). Oppe på toppen fant jeg ett morsomt tre jeg kunne klatre i. Lenge siden jeg har klatret nå og det merket jeg godt for å si det slik. Ble kjapt sliten i armene kan man si. Og så vil jeg bare få lov til å meddele at jaktstøvler ikke er spesielt godt egnet som klatresko…. he he, men jeg kom meg opp og fikk en flott utsikt over bygda vår.

Etter en liten pause begynte vi på turen ned igjen. Rex var fortsatt ganske gira så var en liten jobb med å holde han bak, men det gikk greit. Lars ringte på veien og det var jo hyggelig som allitid å skvaldre litt med han, men da jeg fant ut at jeg og Rex var litt på utur måtte jeg legge på slik at vi kunne finne rett vei hjem;)

Vi måtte første over ett gjerde, deretter krysset vi ett jorde, så måtte vi gjennom en hage før vi omsider var på veien vår hjem. Unnskyld til alle vi måtte ha krysset eiendommen til, var ikke meningen å snike.

Nå skal jeg av sted for å ta nøffe-vaksine, bilder kommer senere.

——————————————————————————————————————

Tilbake fra nøffevaksine og her er noen bilder fra dagens ekspedisjon:

Hvorfor følge stien nr man kan lage egen?

Krangle- trær

Nesten smilende meg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s