En liten tur i stallen…

Da har vi vært på besøk hos Kristine og Aiko igjen og fått litt stallukt i pels og klær.

Planen var litt spontan og at jeg egentlig skulle ut på ridetur med Kristine, men forsinkete busser og vanlig Kristine & Sigrid surr førte til at det ble litt for sent for slike prosjekter. Men vi fikk da gjort litt annet som var vel så koselig.

Når vi kom kjørende med bussen så vi plutselig Aiko og Kristine på tur med Marianne og Chantie, så da var det bare å kaste seg av bussen fortest mulig og slå følge med disse på sise delen av turen deres. Chantie hadde løpetid så Rex ble jo litt på tuppa kan man si, og værre skulle det bli utover kvelden. Turen her var ikke så lang, bare en 10- 15 minutter hjem til Marianne og herifra ble det bil til butikken for å handle middag. Gratinert tacorgryte i tacoskåler (ikke spesielt spennende, risen i taco- gryten ødela litt) ble dagens meny og vi ble begge overmette i magen som vi pleier. At man aldri lærer…

Etter litt magehvil på sofaen bar det ut i stallen for å hilse på hester og se på Kristine møkke bokser. He he, kjekt å se andre jobbe litt Fikk også æren av å leie inn «lille» Oliver, Kristines 8 mnd gamle dølaføll. Han har nå vokst seg til størrelsen av en middels islandshest, så jeg er litt spent på hvor stor og skummel han skal bli som voksen. Bare vant til islandske pelsballer jeg så meget takknemlig for at jeg fikk leie inn han og ikke de andre dyra. Eneste var jo at han var ung og Rex stakk ut av stallen akkurat når vi skulle inn (fordi noen folk kom og klappet han slik at han trodde han var fri fra sitten.. søren). Litt mye å holde fokus på for meg, er ikke så alt for glad i å ha en svart setter på løsslipp i mørket med vei i nærheten. Men med en litt uerfaren unghest i hånda måtte jeg konsentrere meg litt om han også og det gikk sånn tålelig greit. Så fort han var inne var det ut  finne Rex og han var heldigvis bare rett borti svingen og kom som ett lyn når jeg ropte. Hurra!

Like etterpå kom Chantie for en liten kveldsflørt med gutta og da skal jeg si det ble høy puls på mr. Rex. Han slo på all sin sjarm og for en sjarmerende kjekkas han kan være. Brystkassa frem og halen fòr som en hjulevisp. He he, utrolig artig å se på. Dessverre for Rex ville ikke damen ha så mye av denne flørtingen hans og han ble noe forsiktig avvist. Og så kom jo Aiko på banen og sa «hallooooo! Hun er min!!», så da var det best å gi seg. Den stressete setter fikk pent legge seg ved mine føtter å roe ned:=)

Når vi omsider var ferdig med møkking, hestestell (og vask av unghest), fôring, flørting og annen stallmorro (som f.eks stand på stallpus som Rex drev med) var det tid for toblerone og bilder fra Kristine sin Roma-tur med Truls før vi oppdaget at bussen hjem gikk straks og vi måtte fly av sted. En hyggelig dag som ga god hestelukt i hår og klær. Vi sees igjen snart Kristine og Aiko!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s