Turstipend til kjentfolk :)

Surfet rundt på nett i går og kommer over denne artikkelen på gamme.no. Ida Grindland er en av de herlige menneskene jeg gikk på Øytun med og hun bodde til og med på huset mitt. Utrolig morsomt at kjentfolk har fått slike stipend. Gratulerer så mye til Ida og god tur! Kjenner jeg ble inspirert til å fortsette planleggingen av egne ekspedisjoner. Kommer meg alt for lite ut på tur i forhold til hva jeg egentlig ønsker.

Men, på fredag skal vi omsider på tur igjen. Det er klart for del 3 av Jotunheimstien og planen er å gå videre nordover mot Lygna. Progresjonen på dette prosjektet har dessverre vært litt for dårlig, men når man har 20 baller i lufta på en gang begynner det å bli litt mange å sjonglere 😛 Tur er det iallefall klart for og vi gleder oss.

I går hadde jeg første dag på lesesalen igjen og i dag var det siste arbeidsdag på skiskolen (minus en liten ekstra dag om noen uker). Litt rart at det er over. Det har vært 4 lærerrike, utfordrene og morsomme uker. Absolutt en erfaring jeg er glad jeg har fått med meg, og passer det seg sånn skal man ikke se bort ifra at jeg bruker januar og februar på det samme igjen neste år 🙂  Skal fortsette lede skileiken på Bygdøy noen uker til, der fortsetter det til snøen forsvinner. Så får vi se hvor lenge det blir.

Det var de for nå 🙂 Rex ligger med bena i været og nyter livet som alltid.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s