Prosjekt sprek og sunn 2010 er i gang…

På turen min til Sri Lanka var det flere av oss jentene som fant ut at vi i 2010 skulle gjøre en innsats for å bli både sunne og spreke, i tradisjonell nyttårsforsettånd. Planen var egentlig å begynne 1.mars, men jeg var så rastløs i dag at det ble en aldri så liten tjuvstart.

Jogget/ gikk en 40 minutters tid med Rex i «herlig» sluddvær. Føre var rimelig tungt, for hvert steg fremover gled man litt tilbake da snøen ikke hadde fått festet seg i det noe hardere underlaget under. Lykken på turen var at noen hadde kjørt opp stien langs elva vår med scooter, hvilket gjorde det noe enklere å nå toppen og starten av turen vår. Vinteren byr tydeligvis på spennende fysiske utfordringer om jeg skal opprettholde planen om jogging 3-4 dager i uken. Med dette underlaget får jeg ekstra trening, hvilket egentlig bare er positivt da kondisen fortsatt ikke er noe å skryte av he he, men vi jobber med saken 😉 De siste to ukenes respirasjonsproblemer var forøvrig også gjeldende enda. Kondisen min er jo relativt elendig i utgangspunktet, men jeg merket godt i dag at sykdommen min ikke akkurat har gjort pusten noe bedre. Men regner med at det ordner seg ganske greit når jeg er helt frisk igjen.

Skal man si noen ord om Rex sin innsats i dag kan vi vel si at den var heller laber. På morgenturen med Kristoffer bare surret han og på løpeturen i dag var det så vidt han gadd å trave en gang. Vet ikke helt hva dette var for noe, for så uengasjert pleier han absolutt ikke å være. Får satse på at han bare hadde en dårlig dag, evt at han syntes det var nok med løping i går og ikke hadde lyst i dag.

Jeg har også gjort noe jeg har tenkt at jeg skulle gjøre lenge i dag: pusset turstøvlene. Så nå står de her i stua og tørker opp siste rest med fett, straks klare for masse herlige eventyr 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s