Kondistrening

I dag ble det sykkeltur på meg og Rex. Testet ut en ny metode i dag av flere grunner: Rex har ikke akkurat hatt ett positivt forhold til sykkelen og han har litt lite tempo når han jobber i sela. Så i dag tenkte vi å teste metoden med å ha han festet i styret.

Og det fungerte sånn delvis. Han var ikke så gal til å trekke vekk fra sykkelen, men han var litt «tam». Var rett og slett litt daff. Travet bare i sånn halvfort tempo og uten spesielt stort engasjement. Hadde tenkt jeg skulle få ut litt mer når han fikk gå forran å bestemme tempoet selv. Siden han var så slapp så ble det bare en liten tur, ville ikke presse han om det var noe galt med dagsformen som gjorde det. Var vel ute i 20- 30 min ett sted, pluss den strabasiøse ferden opp steinrøysa hjemmefra. Huff, det er nesten like mye trim som selve sykkelturen det. he he.

Trente litt apport nr vi kom tilbake og fikk bevist at Rex ikke var helt i form i dag. Han vegret seg igjen og manglet fullstendig engasjement etter første søket. Tror jeg må finne på noe lurt igjen…

Og så har vi dagens lille underholdningstips:

Legg igjen en kommentar